top of page

Welkom in onze Auberge

Met ingang van 12 maart 2024 hebben wij, Ester en Marco, l'Auberge overgedragen aan Stephanie en Laurent.

Zij zijn van plan om de Auberge met hetzelfde enthousiasme te runnen als wij hebben gedaan.

Ons doel is om van l’Auberge een ontspannen vakantiebestemming te creëren voor gezinnen zonder en met (kleine) kinderen. Genieten van de rust en de natuur, maar wel met het gemak van een bakker, een café en een restaurant op loopafstand. Gelegen aan diverse wandel- en fietsroutes, dus ook ideaal voor sportieve gasten.

 

Wij hopen voor iedereen (jong en oud) een sfeer te kunnen creëren van "thuiskomen". We zijn gedurende de dag regelmatig tussen onze klanten voor een gezellig praatje en advies over activiteiten en bezienswaardigheden. Ook hebben we een map beschikbaar, waarin de meeste bezienswaardigheden in de regio zijn beschreven. Voor onze sportieve gasten beschikken we over wandel- en fietskaarten van de regio. Bovendien zijn er mountainbikes in verschillende maten (van kindermaat tot XL) waar onze gasten gebruik van kunnen maken. Ook hebben wij een jeu-de-boules baan aangelegd voor een sportief partijtje pétanque. En voor onze jonge gasten hebben we diverse spelletjes "te leen". Zodat iedereen zich prima kan vermaken tijdens een verblijf in onze Auberge.

Wij hopen u spoedig te mogen verwelkomen in onze "Auberge" en u te kunnen laten genieten van dit mooie stukje Frankrijk.

 

Met vriendelijke groet,

Stephanie en Laurent

bottom of page