top of page

Welkom in onze Auberge

Sinds 1 maart 2015 zijn wij, Ester en Marco, de trotse eigenaren van l'Auberge. Na een aantal jaren met volop plannen voor een buitenlands avontuur, hebben we in 2013 de knoop doorgehakt en zijn we op zoek gegaan naar een geschikte locatie in Frankrijk. Eisen en wensen hadden we genoeg: een kleinschalig complex, met in de buurt voldoende leuke activiteiten voor een geslaagde vakantie, diverse leuke plaatsjes in de buurt, een mooie, heuvelachtige omgeving, en makkelijk te bereizen vanuit Nederland. Na een intensieve zoektocht op internet, en het bezichtigen van diverse interessante objecten, zijn wij gevallen voor l’Auberge in Abjat-sur-Bandiat. Een modern kleinschalig complex, van vele gemakken voorzien, aan de rand van een klein dorpje en met een prachtig uitzicht over de heuvels. 

Ons doel is om van l’Auberge een ontspannen vakantiebestemming te creëren voor gezinnen zonder en met (kleine) kinderen. Genieten van de rust en de natuur, maar wel met het gemak van een bakker, een café en een restaurant op loopafstand. Gelegen aan diverse wandel- en fietsroutes, dus ook ideaal voor sportieve gasten.

 

Wij hopen voor iedereen (jong en oud) een sfeer te kunnen creëren van "thuiskomen". We zijn gedurende de dag regelmatig tussen onze klanten voor een gezellig praatje en advies over activiteiten en bezienswaardigheden. Ook hebben we een map beschikbaar, waarin de meeste bezienswaardigheden in de regio zijn beschreven. Voor onze sportieve gasten beschikken we over wandel- en fietskaarten van de regio. Bovendien zijn er mountainbikes in verschillende maten (van kindermaat tot XL) waar onze gasten gebruik van kunnen maken. Ook hebben wij een jeu-de-boules baan aangelegd voor een sportief partijtje pétanque. En voor onze jonge gasten hebben we diverse spelletjes "te leen". Zodat iedereen zich prima kan vermaken tijdens een verblijf in onze Auberge.

Wij hopen u spoedig te mogen verwelkomen in onze "Auberge" en u te kunnen laten genieten van dit mooie stukje Frankrijk.

 

Met vriendelijke groet,

Ester en Marco

bottom of page